Severský design od Bloomingville

Návrh bez názvu_4

Všichni z nás chceme mít krásný a útulný domov, kde se budeme cítit pohodlně a kde budeme mít vše vyladěné do posledního detailu. Oblíbená bílá, šedá nebo černá barva nás jistě při zařizování domova nemine, ale ruku na srdce, kdo z Vás také rád kombinuje třeba s dřevěnými prvky nebo kombinaci pestrých teplých barev? Víme, že každý z Vás a proto jsem do nabídky zařadila značku Bloomingvile, která do Vašeho domova vnese právě ty nádherné severské dekorace a kouzlo, které Vás uchvátí při prvním pohledu na nádherné kousky od této dánské značky.

Rozhodně doporučuji projít celou nabídku, protože možností a kombinací je opravdu hodně a díky nabídce úžasných kousku dokážete proměnit Váš domov, každou místnost v malý ráj kde se budete cítit útulně a kam se budete vždycky rádi vracet. Pojďme se vydat na cestu po skandinávii a jejím překrásném designu a citu pro každý detail.

Ať už žijete v rodinném domě, bytě, na venkově nebo velkoměstě jsou věci, které máme všichni společné. Nejvíce času trávíme v obývacím pokoji a v ložnici. A právě na tyto místnosti se nyní zaměřím. Spousta z Vás mi píše a já si toho velice vážím, že si nevíte rady jak správně zkombinovat a vyladit své domovy a ráda Vám v tom trošku pomůžu.

Ve většině obývacích pokojů je dominantním prvkem sedací souprava. Ať už máte jakoukoliv barvu, materiál nebo provedení, tak víme, že pohled na "sedačku" časem zevšední a proto je potřeba dodat ten správný "šmrnc" a kombinovat s dalšími doplňky. Třeba bavlněný polštář, polštář s třásněmi nebo jemný bavlněný pléd vždy Vaší sedačku oživí a dokáže vytvořit ten krásný pocit jako když jste si ji poprvé přivezli domů. Podívejme se na inspiraci a pestrou paletu barev, které značka Bloomingville nabízí.

Návrh bez názvu (1)_3

Není to nádhera? Opravdu se dá kombinovat mnoha způsoby a vždy se dopracujete k tomu, že budete mít radost z "nové sedací soupravy" a samozřejmě nejde jen o dekoraci, ale zároveň i o ten příjemný pocit když se v chladném období zachumláte do hřejivého plédu a za hlavu si dáte kvalitní bavlněný polštář, což oceníte třeba při sledování TV nebo čtení oblíbené knížky. Jedinečnost v doplňcích a dekoracích od Bloomingville spočívá také v kvalitě každého kousku a krásném designu.

A jak tedy vlastně kombinovat a ladit barvy? Vždy je nutné brát v úvahu barvu a styl již umístěných prvků v místnosti. Ať už sedací souprava, křeslo nebo konferenční stolek. Ne nadarmo se říká, že v jenoduchosti je síla. Univerzální barvy bílou, černou a šedou lze krásně doplňovat teplými barvami, které zvýrazní právě ten dominatní prvek a "okoření" Váš malý domácí ráj. Velmi populární se posledních letech stala kombinace šedé a hořčicově žluté, bílé v kombinaci s béžovou, kávovou nebo přírodní bravou a černá v kombinaci se dřevem nebo opět přírodními barvami. Samozřejmě záleží i na Vašem vkusu nebo na to jaká barvá se líbí Vám, protože jste to právě Vy kdo bude ve svém krásném domově žít. 

PROHLÉDNOUT POLŠTÁŘE

 

Zde je krásná ukázka polštářů, které můžete využít nejen v obývací pokoji, ale i v ložnici, letní terase a určitě si své místo najdou a budou krásně ladit s dalšími kousky u Vás doma. Jak jsem již psala, bavlněný polštář, hebký bavlněný pléd nebo pletená deka dokáží velká kouzla a dodají nový nádech Vašemu interiéru. Můžete určitě kombinovat více barev, vždy záleží na Vašem osobním pocitu a samozřejmě oblíbených barvách. Nezapomeňte, že velkou roli při vybírání správných doplňků a dekorací hraje i Vaše podlaha. Ať už máte vynil, dřevěnou podlahu nebo marmoleum vždy berte v potaz i barvu, pořípadě dekor, protože ve výsledku Vám bude krásně ladit polštář, pléd nebo deka, ale už to celé nedoladíte s podlahou. Velkou výhodou je, že u mě v obchodě máte vždy vrácení zdarma a proto si můžete vybraný kousek vyzkoušet a v případě, že nebude ladit tak bezplatně vrátit zpět. I já jsem jen člověk a samozřejmě vím, že ne vždy vše může ladit k sobě jak má.

A vlastně ten samý princip platí i v ložnici na kterou se zaměříme nyní, protože i na tuto místnost značka Bloomingville samozřejmě myslí.

PROHLÉDNOUT POLŠTÁŘE (1)

Ložnice je místem odpočinku, relaxace a kvalitního spánku, ale samozřejmě i místem kde chceme mít útulno a příjemné prostředí. Kvalitní postel by měla bezvýhradně doplňovat i kvalitní matrace a samozřejmě i dekorace a doplňky právě pro zútulnění. Dekorační polštář, bavlněný přehoz přes postel, odkládací stolek třeba v podobě dekoračního žebříku nebo i keramická váza na komodě se spodním prádlem. Možností jak si zvelebit ložnici je opravdu mnoho a záleží na každém z nás, na našem vkusu, na barvách, které máme rádi a v neposlední řadě i na prvcích, které již máme v ložnici umístěny.

Určitě je krásný pocit když se ráno ustýlá, protože poté během dne máte vždy radost pohledět na postel, která je krásně upravena a Vy se můžete těšit na večer kdy půjdete spát nebo relaxovat, protože hezky ustlaná postel k tomu přímo vybízí. K dekorování postele můžete využít třeba velmi oblíbený bavlněný přehoz nebo bavlněný pléd a zde je malá inspirace.

PROHLÉDNOUT POLŠTÁŘE (3)

 

Samozřejmě i zde Bloomingville myslí na kvalitu a v nabídce najdete přehozy a plédy, které jsou hebké, kvalitní a velice příjemné na dotek. Všechny přehozy a plédy od Bloomingville si můžete prohlédnout po kliknutí na obrázek.

 

Se značkou Bloomingville jsem navázala spolupráci i díky širokému sortimentu, protože nenabízí samozřejmě pouze textil, ale i dokonalé doplňky a dekorace do Vaší kuchyně, ale i celého bytu. Kuchyně je také důležitou součástí našeho domova a proto bych Vám ráda představila i nádherné kameninové nádobí, dřevěné doplňky a další úžasné dekorace, které si jistě zamilujete stejně jako já.

PROHLÉDNOUT POLŠTÁŘE (4)

V nabídce kuchyňských doplňků opět najdeme teplé barvy a netradiční design, který je pro severský design tak typický, ovšem s velkým smyslem a citem pro detail a kvalitu. Kameninové nádobí, kořenící sada nebo třeba masivní dřevěné prkénko z akátového dřeva. To je jen malý výčet nádherných doplňků do kuchyně, které Bloomingville a nyní i já Vám na eshopu nabízím. Pojďme se tedy nyní ponořit do světa severské kuchyně a stolování.

Jak jsem již zmínila výše, v severském designu od Bloomingville dominují teplé barvy, ale i krásný design. Třeba moje oblíbená kolekce ELSA stojí za pozornost, protože se jedná o krásné kameninové nádobí v retro stylu připomínajícím starý cibulový porcelán ovšem v moderním kabátě a s vysokou kvalitou kameninové nádobí ELSA je jedinečné nejen svým designem, ale i materiálem a každý kousek si zamilujete na první pohled. Kolekce ELSA obsahuje 11 druhů kuchyňského kameninového nadobí a zde je malá ukázka.

PROHLÉDNOUT POLŠTÁŘE (5)

 

Jak se Vám kolekce ELSA líbí? Věřím, že stejně jako mě a ať už Vás zaujme kameninová mísa, kameninový talíř nebo celá kolekce, tak až Vám dorazí domů, tak budete uchváceni kvalitou a zpracováním. A i zde platí pravidlo kombinování barev, takže určitě dolaďte i dalšími kousky, které máte doma nebo s dalšími doplňky a dekoracemi v mé nabídce na eshopu. Když se mi poprvé dostala celá kolekce do ruky při focení, tak jsem byla velmi nadšená kvalitou každého kusu a charakteristickými vystouplnými disegnovými prvky na tomto dokonalém kameninovém nádobí od značky Blomingville.

Dalším velice výrazným prvkem, který najdete v mé nabídce jsou dřevěné doplňky zejména z akátového a mangového dřeva.

PROHLÉDNOUT POLŠTÁŘE (6)

Dřevo já miluji pro jeho kvalitu a krásnou charakteristickou strukturu. Navíc při stolování, když je na stole položena kořenící sada nebo dřevěná dóza na cukr, je cítit ta nádherná atmosféra severského designu, která mě tak okouzlila a podle ohlasů i Vás z čehož mám obrovskou radost, protože jen díky Vám se mi daří šířit tento krásný severský design do dalších a dalších domovů kde dělají velkou parádu a dotváří nádherný interiér. Značka Bloomingville opravdu myslí na celý domov a věřím, že si ty nádherné kousky zamilujete i Vy. Mrkněte na výběr, který jsem pro Vás připravila.

PROHLÉDNOUT POLŠTÁŘE (7)

 

Není to nádhera? Ráda jsem Vás dnes provedla aspoň kouskem nabídky značky Bloomingville a jejím nádherným severským designem

Udělalo by mi moc velkou radost kdyby jste tento článek sdíleli, aby se mohli i ostatní inspirovat a poznat krásy severského stylu a designu.

Už teď se těším na další článek, který pro Vás budu pečlivě připravovat a děkuji Vám za to, že může Deeejada.cz aspoň malou měrou přispět ke zkrášlení Vašich domovů.

Krásné dny Vám přeje

Vaše Lída