Velikonoce a jaro - tipy od Lidušky

Velikonoce jsou za dveřmi! Chcete vidět mé největší letošní hity?

Venku to s tím studeným počasím ještě tak nevypadá, ale věřte mi, Velikonoce jsou už za pár dní a s nimi i jaro. Mít hezké Velikonoční dekorace vám jarní náladu pomůže přiblížit, i když za okny ještě občas padá sníh. Ráda bych se proto s Vámi, milí přátelé, podělila o mé největší letošní lásky, které vám ještě stihnou včas dojít až domů.  

Když jsem vybírala, čím vás překvapíme, nečekala jsem, že ta Velikonoční dekorace, kterou jsem si sama zamilovala na první pohled, bude mít i u Vás takový úspěch.

Je to dekorace v podobě stojícího plyšového zajíce, jemuž se Vaše malé děti budou moci s radostí dívat z očí do očí, protože měří celých 72 centimetrů. A sousedé Vám budou originální dekoraci závidět, jelikož plyšový velikonoční zajíc je prostě roztomilý. Když kolem něj procházím, pokaždé si jej pohladím. A prozradím Vám tajemství: nechám jej stát na stráži u dveří ještě dlouho po Velikonocích, protože věřím, že je to správný symbol jara a nejen Velikonoc.

A když jsme u těch symbolů: v této době jsou to samozřejmě pestré jarní květiny. Velký výběr jich najdete ZDE. No a na čem jiném by měly stát, než na dalším velkém hitu, který jsem pro Vás s láskou vybírala – dřevěných podstavcích, které teď využijete na jarní květiny z naší nabídky, ale radost vám bude dělat po celý rok. Vlastní tipy, jak je využívám já, vám samozřejmě po Velikonocích dám!

Tak si svátky jara moc hezky užijte! A když už si budete chtít udělat radost, podívejte se i na můj Výprodej, aby vám něco hezkého za pár korun neuniklo.   

S úctou Vaše Lída