Ochrana osobních údajů GDPR

Je pro nás důležité, abyste při nakupování na Deejada.cz byli v bezpečí. 

Pokud vytvoříte objednávku na Deejada nebo se přihlásíte k odběru newsletteru  Vaše osobní data budou uložena v našem systému a využita pouze k nutné administraci spojené s vyřízením objednávky, vrácením a marketingem.

Kdykoliv můžete:

Zaslat stížnost úřadům (ÚOOÚ) Úřad pro ochranu osobních údajů

Zažádat o opravu nebo vymazání osobních dat

 

SBĚR A PROCES OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Deejada.cz sbírá údaje:

JAKÉ INFORMACE O VÁS DEEJADA.CZ SBÍRÁ?

Za účelem online marketingu a zákaznické spokojenosti, zlepšení našich výrobků a služeb, administrativních a interních sbíráme a zpracováváme následující osobní údaje:

Vaše jméno

Vaši adresu

Vaše telefonní číslo

Vaši e-mailovou adresu

Vaši IP adresu, ze které byl nákup uskutečněn

 

Náš obchod rovněž využívá Google analytics k zlepšení služeb a marketingu:

Google: Analýza návštěvnosti , marketing

Facebook: komunikace a marketing

Zásilkovna.cz: - úspěšné doručení zásilek

PPL Private(kurýrní služba) - úspěšné doručení zásilek

Heureka.cz - marketing a průzkum spokojenosti zákazníků

Seznam.cz-   marketing a on line reklama

The Pay - platba kartou, rychlý on line převod  - úhrada objednávky on line

Leadhub - zasílání novinek, on line reklama

 

Vaši e-mailovou adresu využíváme ke spojení Vašich objednávek. Pokud byste si přáli dostávat náš newsletter, je k tomu třeba Váš souhlas.

Vaše telefonní číslo nebude využíváno ke kontaktu za účelem prodeje. Budeme Vás telefonicky kontaktovat pouze v případě, že dojde k problému s Vaší objednávkou, nebo k upřesnění údajů potřebných k doručení objednávky.

Data jsou využívána pouze k zajištění odeslání a doručení Vašich objednávek. Deejada.cz předává Vaše osobní data pouze dopravci za účelem doručení Vaší objednávky.

Zpracování Vašich osobních dat je nezbytné pro vyřízení Vaší objednávky. Vaše osobní data ukládáme po dobu 5 let od nákupu.

Vaše osobní údaje budeme ukládat pouze po dobu nezbytně nutnou pro účely popsané v těchto zásadách ochrany osobních údajů. Délka uchování údajů závisí na typu dat a důvodu, kvůli kterému jsme údaje sbírali a uložili. Dobu uchovávání údajů neustále kontrolujeme, přičemž bereme v úvahu naše důvody ke zpracování Vašich osobních údajů a právní základ.

 

 

COOKIES

Naším cílem je zajistit uživatelsky přívětivé webové stránky s relevantními informacemi. Proto používáme různé technologie ke sběru a zpracování dat ohledně využití našich stránek. Tato data sbíráme pomocí takzvaných cookies. Cookie je malý textový soubor, který se uloží ve Vašem počítači. Mimo jiné to znamená, že si Vás naše webové stránky pamatují, když se k nám vrátíte, a mohou vytvořit statistiku chování uživatelů na našich stránkách.

Používáme cookies také od různých partnerů, abychom získali vhled do toho, které části našich stránek jsou nejčastěji navštěvované. Detailní informace o poskytovateli, platnosti a účelu jednotlivých cookies.

Svůj souhlas s použitím cookies můžete kdykoliv změnit zde. Cookies z Vašeho počítače můžete kdykoliv smazat. Na Wikipedii můžete najít návody k tomu, jak cookies smazat v různých prohlížečích. Cookies se automaticky mažou po 12 měsících.

Vezměte prosím na vědomí, že na Deejada.cz jsou části, které lze použít pouze, pokud je použití cookies povoleno ve Vašem prohlížeči.

 

Správcem Vašich osobních údajů je:

Deejada.cz - krásný domov, doplňky a dekorace

Ludmila Prudíková

Hlavatého 663/15

Praha 4 - 149 00