Velikonoce se pomalu blíží

Krásný dobrý den přátelé, 

 

ano je to tak, Velikonoční svátky se pomalinku, ale jistě blíží a na tento jeden z nejdůležitějších svátků v roce jsme plně připraveni.

Osobně jsem pro Vás vybrala nádherné věnce a to jak již nazdobené, tak čisté pro Vaše vlastní tvoření, jelikož vím, že spousta z Vás rada tvoří vlastní dekorace a najdete k tvoření i vše potřebné v kategorii Pro Vaše tvoření

Je pravdou, že přípravy nabídky na letošní Velikonoce mi daly docela zabrat, protože je spousta krásných věciček, které bych Vám chtěla nabídnout, ale jak mě už mnoho z Vás zná, tak jsem vybírala opravdu jen ty nejkrásnější a nejkvalitnější.

Ve Velikonoční nabídce najdete tedy kromě již zmíněných věnců, také různé tématické dekorace, zápichy, přízdoby, ale i třeba keramické obaly na květiny a umělé květiny jako takové.

Nabídka je opravdu pestrá a věřím tomu, že každá z Vás si vybere pro svůj domov to nejkrásnější, tak aby byl Váš domov nádherně vyzdoben a připraven na Velikonoční svátky.

Ráda bych Vám také touto cestou poděkovala za všechna ta fota, která mi posíláte, protože je to pro mě velice důležitá zpětná vazba a vidím jak krásně zdobíte domovy dekoracemi a doplňky, které jsem sama vybírala a to je pro mě to největší potěšení a radost z práce.

 

Také bych Vás chtěla poprosit, samozřejmě jestli máte zájem dostávat novinky se zajímavými akcemi o registraci k odběru novinek zde: REGISTRACE

Budu se těšit na Vaše další  návštěvy na mém eshopu kde vždy najdete něco nového co Vám udělá radost a zkrášlí Váš domov.

S přáním pěkných dnů a hlavně hodně zdravíčka a sil v těchto těžkých dnech

 

přeje s láskou Vaše Lída