Vážení zákazníci, v současné době probíhá stěhování do nového skladu. Objednávky budeme moci vyřídit od 1.9.2024. Děkujeme za pochopení.

Kdy zdobíte Vánoční stromeček Vy?

Kdy zdobíte Vánoční stromeček Vy? Je to věčná otázka kdy začít zdobit. 

Pamatuji si už když jse jako malá cítila tu atmosféru a to natěšení až tatínek domů přinese Vánoční stromeček, čerstvý, z lesa voňavý a zároveň to zklamaní když ho nechal chudáčka venku, většinou v kýbli z vodou aby vydžel,  že prý není ještě na zdobení čas. Ale o to více se člověk těšil, protože věděl, že to už brzo příjde.

Když jsem byla malá, tak jsme zdobili stromeček 23.12. a to bylo vždycky radosti, máma vytáhla z těžké dřevěné skříně co jsme měli doma Vánoční ozdoby

a různé dekorace a vě mě se probudil Vánoční duch a vědala jsem, že už je to tady. Ano, že se bude zdobit, že budeme mít adventní svícen ale samozřejmě pro mě jako pro malou holku to nejdůležitější a to, že příjde ježíšek a přinese vysněné dárky. Jsou to krásné vzomínky a vlastně v podobném stylu to každý rok probíhá i nyní. Sice už mám děti velké, stromeček zdobíme už týden dopředu, ale i tak ta atmosféra je nádherná, když se rodina sejde, dáme si kávičku nebo čaj a společně zdobíme stromeček. V tu chvíli se jako by zastavil čas a člověk vnímá jen tu právě probíhající Vánoční atmosféru a o tom to přeci celé je.

Je jedno jestli zdobíte ten nebo onen den, je jedno jestli ježíšek přinese hodně nebo málo dárků, hlavní je být spolu a užívat to, že se rodina sejde, protože ne vždy to tak musí být.  

Letos i přes koronavirus a různé omezení, věřím tomu, že opět budeme všichni z nás tu krásnou atmosféru prožívat a užijeme si jí.

A jestli nemáte ještě ozdobičky na stromeček, tak se nic neděje, protože v nabídce jich máme na eshopu spoustu zde : Vánoční ozdoby

 

Mějte krásné dny a připravujte se s námi na Vánoční svátky. Už jsou za rohem.

 

Vaše

Ludmila Prudíková

zakladatelka Deejada.cz - krásný domov, doplňky a dekorace