Jak fotíme produkty?

Jak fotíme produkty

Mnoho z Vás, kteří sledují můj internetový obchod, Facebook nebo Instagram mi píše dotazy jak vlastně fotíme produkty, jaký používáme filtr a jestli fotky dále upravujeme. Není divu. Všude na sociálních sítích a webech vidíte dokonalé fotky a věřte mi, že si také občas řeknu" jak to dokážou tak krásně vyfotit". Samozřejmě krásná fotka interiéru, nebo produktu je pro nás, kteří provozujeme internetové obchody základem, protože narozdíl od kamenných prodejen nemáte tu možnost si produkty vyzkoušet, detailně prohlédnout a "ošahat". Já se ale vydala proti proudu, asi už je to moje povaha, a rozhodla jsem se fotit jednoduše.

Krásná kameninová váza od KÄHLER DESIGN, keramický hrnek od BASTION COLLECTIONS, dokonalá dóza na cukr z akátového dřeva od Bloomingville nebo ručně vyrobená dřevěná mísa od Dřevěné výrobky pro Vás jsou nádherné kousky a kvalitní, tak proč používat nějaké filtry a další vymoženosti? Rozhodla jsem se tedy, že chci aby produkty byly vyfoceny prostě tak jak jsou, v celé jejich plné kráse. A jak tedy produkty na Deejada.cz fotíme?

Jak fotíme produkty (1)

Přesně tak jak vidíte. Pouhým mobilním telefonem a když je venku parádní světlo, tak to jde samo. Ano, nemáme fotky jako profesionálové a jsem na to hrdá a víte proč? Má to jeden a zásadní důvod. Díky způsobu jak fotíme můžete vy, moji skvělý fanoušsci a zákazníci, vidět produkt přesně tak jak ve skutečnosti vypadá a to je přeci to hlavní. Ráda Vám ukážu ty nádherné kousky, tak jak opravdu vypadají a když si objednáte, tak jak Vám dorazí domů.

Samozřejmě, že není vždy jen cvak a fotka letí na eshop. Snažíme se vám vždy přiblížit jak třeba koš z mořské trávy vypadá v interiéru, tak aby jste si dokázali představit jak bude vypadat u Vás doma. Proto také kombinujeme focený produkt s dalšími kousky. Třeba právě ten koš z mořské trávy, přidáme bavlněný přehoz od Bloomingville, kameninový květináč s hezkou květinou a výsledek pak vidíte třeba na našem Instagramu

Jak fotíme produkty (2)

Jestli nás ještě na instagramu nesledujete, tak můžete zde INSTAGRAM DEEJADA.CZ a uděláte mi velkou radost když zakoupený produkt vyfotíte, třeba stejně jako já, a označíte nás @deejada.cz_krasny_domov, protože pak se Vaše fotka dostane až k nám a můžete inspirovat další a další fanoušky bydlení a designu

Ve focení opravdu žádné kouzlo není a ačkoliv si mnoho z vás myslí, že je potřeba vždy vyfotit dokonalou fotku, tak to není pravda. Jste překvapeni jak fotíme my? Určitě ano, ale věřte mi, že tento způsob je opravdu i pro vás užitečný. 

Vždyť všechny ty krásné kousky si to zalouží. Vždy když dorazí na naše sklady novinky, tak se těším jak malá holka až se bude fotit a já Vám následně budu moci tu nádheru představit. 

Jak fotíme produkty (3)

Moje rada tedy zní: nelámejte si hlavu s filtry, úpravami, a dokonalostí, vždyť vše je přeci krásné i bez úprav. Teď se mnou třeba nebude mnoho infuencerů a profesionálních fotografů souhlasit, ale jak jsem psala již na začátku, jdu svojí cestou a příjde mi férové vám představovat produkty, tak jak ve skutečnosti vypadají.

Jediné co je opravdu důležité je počkat si na to správné světlo. A denní světlo je ten nejlepší filtr, který využíváme naplno. Na fotografii, kterou vám nyní ukážu jsme právě fotili novinky ze dřeva.

Jak fotíme produkty (4)

Na fotografii je zleva: Masivní dřevěný podnos na nožičkách, dřevěný svícen domek a masivní dřevěná dóza, která může sloužit na tužky, příbory nebo na různé drobnosti či dekorace a všechny kousky najdete v mé nabídce. Jsou to ručně vyrobené dřevěné dekorace a doplňky, které si zamilujete a navíc je to kousek přírody u vás doma. Všechny dřevěné a přírodní kousky najdete zde přírodní materiály a všechny jsou nádherné.

Co myslíte, vypadají krásně i když jsou nafocené bez jakékoliv úpravy? Budu ráda když mi napíšete komentář a já Vám i ráda s focením poradím.

Děkuji vám, že jste si našli čas a přečetli si můj článek a uděláte mi radost když bude sdílet dál ať všichni ví jak to s tím focením je a že nemá cenu si lámat hlavu.

Už teď se těším na další článek, kterým vás brzy potěším a ať Vás nenapínám, tak bude opět ze zákulisí.

Krásné dny Vám přeje Vaše Lída