Jaro podle vás

jaro je za dveřmi

 

Začínám psát tento článek a venku sněží, což vzhledem k tématu o kterém chci psát je trochu "zvláštní", ale všichni kdo mě již nějaký rok znáte, tak víte, že jarní a velikonoční kolekci představuji již v lednu. Ano jsem za to kritizována, ale jak říkám já: "nikdy není ten správný čas na to zkrášlit si svůj domov, svoje útočiště ke své spokojenosti". Takže ano, venku sněží, takže ano jarní kolekce je venku a jdeme se na ni podívat blíže.

 

Dnes bych vám ráda napsala o tom jak jednoduché je si vše nadekorovat přesně tak jak chcete vy, protože přeci jen se jedná o domov váš a vašich blízkých a každému se líbí něco jiného.

Tento rok jsem opět zařadila do nabídky velmi oblíbené keramické skořápky ,které jsou ideální dekorací pro další dekorování a široké množství využití. Skořápky jsou vyrobeny s kvalitní keramiky a můžete je osázet květinami, pšenicí nebo třeba dřevěnými figurkami s trochou lýka což vypadá opravdu nádherně a krásně si skořápku nadekorovala třeba Marcelka u které se třeba můžete inspirovat na jejím úžasném instagramovém profilu macita.navratilova ,které mimojiné děkuji za nádherné fotografie. Posuďte sami jak se to Marcelce povedlo.

dekorace Marcelka

 

Ta kombinace jednoduchosti, krásného dubového dřeva ze kterého jsou ptáčci od dánské značky Novoform vyrobeni a trochou tvořivosti je prostě dokonalá. Když nám nedávno dorazili tito úžasní dřevění ptáčci na sklad, tak jsem se moc těšila až je vybalíme a já je uvidím naživo a můžu říct, že jsem byla mile překvapena kvalitou zpracování, krásným a jednoduchým designem a nádherným zbarvením dubového dřeva. Za mě jednozačně TOP kousek, který opravdu stojí za to.

Ptáčky od Novoform najdete v nabídce v několika barvách a velikostech. V případě, že chcete vytvořit stejnou nebo podobnou dekoraci jako Marcelka, tak doporučuji výhodnou oválnou sadu skořápek > Keramická skořápka Glories sada 2 ks kam se vám krásně vejdou ptáčci a můžete kombinovat velikosti ptáčků MINI , BABY nebo MAMA 

Zde je ještě pár nádherných inspirací od Novoform 

 

dreveni ptacci od novoform

 

No nejsou nádherní? Ovšem samozřejmě skořápky můžete dekorovat i dalšími způsoby. Můžete použít třeba jiné dřevěné figurky, již zmíněné květiny, protože skořápky jsou zároveň i jako květináč, který nepropustí vodu. Fantazii se opravdu meze nekladou a pro bližší představu přikládám ještě další inspiraci od Marcelky.

dekorovani podle marcelky 2

 

V jarní kolekci jsem pro vás připravila několik druhů skořápek, aby si každý mohl vybrat opravdu podle svého a vytvořit si krásnou jarní dekoraci.

Určitě by jste neměli přehlédnout nejprodávanější kousky, které jste si oblíbili > nejčastěji kupované 

 

Určitě nejde opomenout, že ke tvoření můžete využít i další dekorace, které jsou nezbytnou součástí jara a Velikonoc a to jsou zajíčci a králíčci na kterých jsem si letos opravdu dala velmi záležet. Ať už se vám zalíbí keramický zajíc, mechový králík nebo zajíček z mangového dřeva, tak vždy vám vykouzlí úsměv na tváři a vytvoří krásnou atmosféru. 

 

zajici

 

Všechny zajíčky a králíčky najdete > zajíčci a také > králíčci kde si jistě nějaký ten krásný kousek ulovíte. 

Brzy se také můžete těšit na krásné pěnové tulipány, které nám opět dorazí na sklad. První várka, která dorazila již začátkem ledna se vyprodala, tak rychle, že jsem ani nestihla objednat další, ale nyní jsou již na cestě a zde je malá ukázka.

tulipany

Pěnové tulipány jsou jako živé a když je dáte do vázičky, tak vy ani návštěva nepozná jestli jsou živé. Opravdu nádherné kousky. Můžete mi napsat i do komentářů pod článkem, která barvička by se vám líbila doma ve váze, aby jsem mohla zajistit dostatečné zásoby.

 

O jarních novinkách bych mohla psát klidně celý den, ale ještě mám další povinnosti ( další dekorace, dekorace, které dorazí začátkem února ), ale pssst ještě se nic neví :)

 

Přeji vám krásné dny a správný výběr do vašeho jarního domova.

Také ještě jednou děkuji Marcelce za krásné inspirace.

 

Už teď se na vás těším u dalšího článku plného inspirací.

 

Vaše Lída