Vážení zákazníci, v současné době probíhá stěhování do nového skladu. Objednávky budeme moci vyřídit od 1.9.2024. Děkujeme za pochopení.

Andělé existují a mají i jméno

Andělé mají své jméno

 

Dlouho jsem se nedostala k psaní nového článku což mě mrzelo, ale s o to větší radostí a láskou v srdci vám dnes povím příběh o andělech, které opravdu mají jméno a zaslouží si to největší uznání. Je to rodinná značka ze Švédska Majas Cottage.

 

Je to již pár měsíců kdy jsem s touto značkou začala spolupracovat a kromě krásných dekorací, které spočívají v jednoduchosti a jemnosti, tento tým úžasných lidí dělá něco co je mi blízké a ráda takové projekty sama podporuji. 

Majas Cottage již od roku 2012 podporuje Dětskou nadaci bojující proti rakovině a to tím, že z každé objednávky putuje 10% z částky na pomoc této nadaci. 

Nyní se moje spolupráce se značkou Majas Cottage stala exkluzivní a díky tomu můžu šířit jejich poselství a krásné produkty dál až do vašich domovů. 

 

 

keramicke dekorace majas cottage

 

 

Relax, pohoda a harmonie. To jsou dekorace od Majas Cottage. Určitě vás, stejně jako mě, okouzlí tak čistota a jemnost třeba při zapálení svíčky, která navodí tu pohodovou atmosféru. Sošky Buddhy, které najdete v mé nabídce přímo vybízí k relaxaci a věřím, že až si domů sošku pořídíte a večer zapálíte svíčku, tak vám přinese jen a jen radost a krásný pocit. Pocit pohody a klidu, krásnou dekoraci a navíc i vědomí, že i vy jste mohli být součástí Majas Cottage a malou měrou přispět prostřednictvím Deejada.cz na pomoc nadaci.

 

 

vanocni keramicke dekorace majas cottage

 

Majas Cottage každý rok přináší novou jarní a podzimní/zimní kolekci a stejně tak najdete vždy celé kolekce na Deejada.cz kde již nyní pracujeme na doplnění celé kolekce, aby jste se mohli i vy kochat krásnými dekoracemi. Nyní se soustředíme na zimní a Vánoční kolekci a věřím, že si najdete tu pravou dekoraci do vašich domovů. Co takhle třeba nádherná soška buddhy pro správný relax?

                                         

 

Prohlédněte si celou nabídku od Majas Cottage zde: Majas Cottage

 

To bylo zatím jen malé představení tohoto nádherného projektu a už zase běžím připravovat s týmem vánoční kolekci.

Přeji Vám krásné podzimní dny a již brzy opět zde na blogu.

 

Vaše Lída

majitelka