Jak vybrat adventní svícen

vyber adventniho svicnu banner

 

Adventní svícen? Ano důležitá součást vašich krásných domovů a to nejen u sváteční večeře, ale během celého adventu. Dnes vám chci poradit s výběrem toho správného svícnu a nebo dát třeba i tip jak svícen doladit.

Ačkoliv se to nezdá tak nejkrásnější období v roce, Vánoční svátky, se krůček po krůčku blíží a je lepší být připravena.

Letošní kolekce zima 2023 se opravdu povedla a jsem ráda, že v mé nabídce najdete krásné kousky, ale pojďme se nyní zaměřit právě na adventní svícny. Samozřejmě bude vždy záležet na vašem vkusu, barvách interiéru a stylu. Představme si nejprve svícny, které lze dále dekorovat.

 

promena adventniho svicnu banner

 

Na obrázku výše vidíte ukázku toho jak můžete krásně a jednoduše nadekorovat adventní svícen. Stačí pár šišek, nějaká ta větvička chvojí a pár bobulí a najednou z typicky skandinávského adventního svícnu máme krásný tradiční kousek, který vytvoří krásnou večerní atmosféru. Určitě můžete dekorovat podle vaší fantazie a svého vkusu. Použít lze i další dekorační materiály jako stuhy, kamínky a samozřejmě různé typy a barvy svíček. Tento černý kovový svícen najdete zde: ČERNÝ SVÍCEN a svíčky můžete vybírat podle svého vkusu zde: VYBRAT SVÍČKY      

 

adventni svicny banner

Výběr vhodných svícnů k dekorování najdete zde: VÝBĚR SVÍCNŮ

 

Mnoho z vás preferuje ovšem adventní svícen kde jen zapálíte svíčky a je to. Samozřejmě i na vás jsem letos při výběru Vánoční kolekce myslela a tady již vybíráme podle stylu. V nabídce najdete adventní svícny různých stylů, barev, provedení a samozřejmě i podle typu svíček. Nevím jak vy, ale já když vybírám svícen domů, tak je to vždy na první dobrou. Musí mi prostě padnout do oka a věřím, že vám nějaký krásný adventní svícen z mé nabídky padne do oka také. Pojďme na malou ukázku.

 

svicny banner

 

Opět pestrý výběr. Letos jsem vybrala převážně kovové svícny, které se hodí do každého domova a zvolila jsem jednoduchý styl. Třeba svícen Hallstatt mi učaroval svým jednoduchým a přitom netradičně tradičním stylem. A jelikož víte, že domečky máme u nás rádi, tak tento svícen letos bude zdobit náš domov v ten krásný adventní čas. Už teď se moc těším až večer na první adventní neděli svícen zapálím a určitě vám na našem Facebooku ukážu i fotku jak krásně vypadá zapálený. Prohlédnout si adventní svícny můžete zde: ADVENTNÍ SVÍCNY

 

Věřím, že jsem vás aspoň trochu inspirovala a bude se vám lépe vybírat nový adventní svícen na ten krásný vánoční čas a budu ráda když se semnou podělíte i o fotky jak to svícnům z Deejada.cz sluší u vás doma.

 

Přeji Vám krásné podzimní dny a budu se opět těšit u dalšího článku.

 

Vaše Lída

majitelka